Pri nákupe nad 30€ doprava zadarmo.

3 tipy na vianočný darček

3 tipy na vianočný darček

Neviete čo darovať svojim blízkym pod stromček? Máme pre vás 3 skvelé tipy na darček nielen pre šachového nadšenca, ale pre každého, kto má rád zábavu.

1. Drevené šachy

Ak hľadáte niečo štýlové a elegantné, určite odporúčame drevené šachy, ktoré sú výborným darčekom pre každého, kto zbožňuje túto hru. Šachová súprava je vhodná do práce, do školy, na dovolenky, ale aj na domáce hranie. Obľúbenou drevenou šachovnicou je napríklad šachovnica Zvonky z javorového dreva.

Užite si krásu šachu kdekoľvek a kedykoľvek s našimi drevenými súpravami.

DSC05787-minDSC05532-min

2. Šachové knižky

Pokiaľ chcete, aby sa vaši blízki neustále vzdelávali a zlepšovali, skvelým darčekom je šachová knižka. Ponúkame rozmanitý výber šachových knižiek pre začiatočníkov, ale aj veľmajstrov. Jedným z našich tipov je séria taktických diagramov „Zahraj ako veľmajster“, ktorá je dobrým pomocníkom pre všetkých, ktorí si behom pracovného alebo školského dňa chcú spríjemniť čas a zároveň trochu potrénovať taktiku.

DSC05458-min

3. Šachové oblečenie, šachové hrnčeky či doplnky

Skvelý darček pod stromček si môžete vybrať aj z nášho šachového MERCHu. Nájdete tu rôzne kreatívne a štýlové tričká, šiltovky, hrnčeky, kľúčenky či šperky. Obdarujte svojich blízkym unikátnym darom, ktorý vyčarí úsmev na tvári.


DSC05375-minDSC05392-min

 

Autorka: Stella Sáňková, ženská FIDE majsterka v šachu


Páčil sa Vám článok? Neváhajte ho zdieľať s Vašími priateľmi.

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.