Pri nákupe nad 30€ doprava zadarmo.

Prečo je dôležité byť uCHESSaný

Rozhodnutie človeka je ako ovocie na strome. Pomaly, trpezlivo rastie a dozrieva pod vplyvom slnka, dažďa a vetra, kým jedného dňa nespadne. A nám to práve pred nejakým časom spadlo - v jednom útulnom bytíku v paneláku na siedmom poschodí. Bolo to ešte v časoch, keď sa dalo navštevovať bez pocitu viny, a tuším sme pri tom popíjali vínko, ktoré, priznávam, niekedy pôsobí ako celkom slušný akcelerátor nápadov.

Dumali sme s dievčatami nad produktom, ktorý by oslovil šachistov (a v ideálnom prípade aj nešachistov). Kategória: merch. Chceli sme niečo originálne, niečo, čo nikto iný nebude ponúkať, no zároveň sme chceli vybočiť z prvoplánovej cesty typu “tričko s pešiakom”, a do tretice – chceli sme vyrobiť užitočný a kvalitný produkt. Vymysleli sme slovnú hračku, kde slovko “chess” foneticky v slovenčine znie ako “čes”, a už bolo len treba nájsť tú správnu, vtipnú prešmyčku, a k nej správnu, vtipnú grafiku. 

A tu prichádza na scénu nová postava v našom CHESS FASHION príbehu, ktorú by sme vám v tomto blogu radi predstavili. Naša kamarátka Lucka Slaninková. Kto je Lucka? Jej prvá reakcia bola: “Neviem vôbec, čo také zaujímavé by som vedela o sebe povedať...” Typicky skromná Lucka! Tak si ju teda predstavme pár slovami:

“Od malička som rada a veľa kreslila, časom som začala portrétovať blízkych, až sa to rozrástlo na zákazky. Začala som maľovať aj na plátna (akryl/olejovky), ale chcela som skúsiť aj dačo nové a tak sa pomaly dostávam ku grafike a skúšam :) Nejaký čas už pracujem aj so šperkami, okrem toho rada tvorím čokoľvek - veľa šijem, vyšívam... neviem, proste mi to tvorivo je nejak blízke :) Rovnako aj hudba - takže som sa po VŠ dala na ďalšie štúdium ako umelecký terapeut v odbore arteterapia a muzikoterapia :)”  

Obrázok článku

A tak sme spojili slovnú hračku “som uCHESSaný” s úžasnou Luckinou grafikou a vznikli vecičky, ktoré si môžete pozrieť (a v ideálnom prípade aj objednať:) tu: 

Tričko “Som uchessaná”

DSC_7264

 

Tričko “Som uchessaný”

DSC_7319

 

Hrnček “Som uchessaná”

DSC_7529

 

Hrnček “Som uchessaný”

DSC_7523

 

A prečo je vlastne dôležité byť uCHESSaný? No predsa, aby sa váš súper pozeral viac na váš účes ako na pozíciu! To dá predsa rozum :-) 

Váš Chess Fashion Team J.A.S.B.I.N 

MERCH je teraz možné pohodlne objednať aj v Šachovom obchode CZ

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.